Cursussen


Kunstzinnige Vorming: Open atelier

Kennismaking met allerlei kunstvormen en is bedoeld om men bekend te maken met kunst. Kunstzinnige Vorming is een cursus waarin je werkt met variërende technieken en materialen, zowel op het platte vlak als ruimtelijk. Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van jouw creativiteit!

Kunstzinnige vorming;        Tekenen        Boetseren        Nat-in-natschilderen       Acryl         Olie         Pastel         Houtskool 

Voor informatie kunt u bellen 06 18558681,   of via het formulier hieronder   

Kosten    Prijzen vanaf 1 september 2017         Strippenkaarten: 

1   sessie    Kosten -      18      euro  (per keer basis)
6   sessies   Kosten -   90      euro  (15 euro per keer)
12 sessies   Kosten -   156      euro  (13 euro per keer)

*Houd er rekening mee dat er geen restitutie mogelijk is voor ongebruikte sessies op een strippenkaart. Als u overweegt te stoppen, adviseer ik u dat te doen wanneer uw strippenkaart op is. 

Gratis schilderworkshops 2018

Op donderdagen tussen 9.30 en 11.30 zijn er gratis workshops met Het Seizoen als thema. Boxtel. U mag 3 keer gratis mee doen. Dat mag achter elkaar of ook verspreid.  Als u interesse hebt kunt u zich aanmelden op www.laverita.nl/cursussen of bellen op M: 0618558681. Beperkt plaatsen.


Schilderen uit bijbelverhalen.

Ik wil een nieuwe groep starten als er genoeg aanmeldingen zijn.

(tekst volgt nog: under construction)


Intuitief schilderen voor mensen met kanker en hun naasten. 

Mensen die te horen krijgen dat ze kanker hebben ontdekken vaak onverwachts een behoefte voor het creatieve en kunstzinnige. Het komt vaak voort uit een intuïtief gevoel. Kunstzinnig, scheppend, bezig zijn, is een fijne manier om te ontspannen en een andere kant van je zelf te leren kennen. Het is een plezierige, ontdekkende en uitdagende zoektocht in je eigen kunstzinnige proces. Wat ook belangrijk is: het spreekt de gezonde kern van de mens aan. Hiermee kan actief aan de eigen gezondheid gewerkt worden.

Bij deze schilderochtenden zijn ook naasten hartelijk welkom om deel te nemen.

U kunt in een groep onder deskundige begeleiding samen met anderen daarmee aan de slag. We schilderen voornamelijk met de nat-in-natschildertechniek waarbij je met waterverf op papier, dat van tevoren vochtig is gemaakt, schildert. Bij het nat-in-natschilderen gaat het voornamelijk om het proces en om je eigen ervaring. We schilderen liever uit intuïtie dan naar een bedachte voorstelling waarbij de creatieve en scheppende kwaliteit naar boven kan komen. Naast deze techniek wisselen we af en toe af met andere technieken zoals pastel of kleurtekenen.

Je hoeft geen verstand van kunst te hebben en is er ook geen ervaring in het kunstzinnig werken genoodzaakt.

Tijdens de les wordt er vooral gewerkt, ervoor en erna is er voor wie wil de mogelijkheid om met elkaar koffie en thee te drinken en te kletsen.

Om te ervaren wat het schilderen voor u kan betekenen, kunt u altijd een proefles volgen. De les is eenmaal per 14 dagen op dinsdag van 9.30 tot 11.30 uur. De eigen bijdrage is 10 euro per keer. Voor meer informatie kunt via de formulier hieronder gebruiken of bellen M: 0618558

Meer informatie of aanmeldingen